Nytt kjøleskap og fryser

Da er de endelig i hus. Det nye kjøleskapet og fryseren ble levert i dag, og siden vi betalte for det, tok de med seg det gamle også, og det er jo helt genialt 🙂 Da sparte vi oss en tur på fyllinga – ikke at vi har bil som kjøleskapet hadde passet i uansett. Perfekt.

Vi er så fornøyd, og nå gjenstår det bare å få alt på plass i kjøleskap og fryser. Maten vi hadde i den gamle fryseren er hos mamma, så vi må hente den, og alt som var i kjøleskapet er flyttet over. Vi skal få organisert det, og så har vi tenkt til å filme en video der vi viser dere hvordan vi har sortert fryseren, og hvordan vi skal ha det i kjøleskapet for å få mest orden på ting. Vi har fått så mye bedre plass 🙂 Love it!

Nå er vi på vei ut døra igjen for å dra til Maria. Tacokveld med Mari og Maria i dag 🙂

Ha en fortsatt fin kveld 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..