Pias vektreise| Dato for startkurset

Det er endelig på tide og gi dere en liten oppdatering når det kommer til vektreisen min. Nå er det en stund siden sist det skjedde noe, men siden det er sommer, så har alle hatt ferie.

Hvis dere husker tilbake til da jeg var på den tverrfaglige konsultasjonen, fikk jeg beskjed om at startkurset mitt kom til å være på høsten. I mitt hode betyr det rundt oktober, men det viser seg at høsten starter tidligere enn jeg trodde 🙂

Jeg kommer til å fortsette og oppdatere dere når det skjer noe nytt, og håper dere vil fortsette og følge meg på reisen jeg nå skal starte. Veien er lang, men jeg reiser ikke alene. Jeg har Guro, familien min, venner og dere. Jeg er veldig heldig 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..