Pokémon GO

Da har jeg endelig fått registrert meg. Jeg var visst ikke den eneste som ville teste ut dette spillet så det tok noen dager før registreringssiden fungerte. Men nå er jeg altså med, eller har prøvd det i hvertfall. Pia, mamma og jeg gikk på en liten Pokémon jakt i kveld, men fant ingen. 😦 Tror ikke det er så mange Pokémon ute på Nes. Skal selvfølgelig ikke gi meg, og gleder meg til å fange alle sammen. Got to catch them all. Var det ikke det de sang i sangen?
Jeg har fanget en da, så jeg er på vei kan man si.

Jeg har aldri vært noen fan av Pokémon, men ville sjekke ut dette spillet alikevel. Man kan vel si at jeg ble litt påvirket av alle andre som også spiller det. Nå når jeg ser noen som er ute og går med nesa i mobilen antar jeg bare at de spiller Pokémon GO. Og jeg tror ikke jeg tar feil som regel heller 🙂

Gleder meg til neste jakt.

Spiller du Pokémon GO? Hva syns du om det?

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..