Pausbox Juli | Special guest star: Mamma Norwaytwins

Vi har fått månedens Pausbox, og denne gangen inviterte vi med oss mamma til å åpne den. Vi syns det er så gøy å ha med mamma i videoene våre, og mamma syns alltid disse boksene ser så spennende ut. Da er det jo på tide at hun får være med og åpne en også 🙂

Pausbox er en månedlig boks med snacks/mellommåltider. Det er et svensk firma som lager de, og vi er veldig fornøyde med boksene vi har fått hittil. Det koster ca 260 kr i måneden (kommer ann på kursen – de trakk meg for august boksen i dag, og da trakk de 259kr).

Det er variert innhold i boksene. Vi har fått litt godteri, og har også fått drikke en gang. Vi syns det er veldig kjekt med produktene vi får, og vi får spist det meste av de (noen er ikke særlig gode, men det er jo smak og behag). Vi har bare fått et par ting som vi absolutt ikke likte, så det meste smaker veldig godt. Vi har det liggende i mellommåltidskrukka vår, og det er veldig greit å bare ta med seg noe på vei ut døra. Vi passer jo begge to på å spise med faste mellomrom, og da er vi avhengig av noen mellommåltider iløpet av dagen.

Vi pleier egentlig bare å smake på en ting i disse videoene, men det var et par spennende snacks som vi måtte smake på, og det var jo en spesiell annledning – mammas første Pausbox video 🙂 Det blir helt klart ikke den siste!

Vi har planer om å filme en q&a med mamma snart, så hvis dere har noen spørsmål til oss (da tenker vi på spørsmål som har med alle tre å gjøre), så legg det igjen i kommentarene – eller send det til oss på Instagram eller Snapchat osv.

Ha en fortsatt fin kveld.

~Pia~

En kommentar om “Pausbox Juli | Special guest star: Mamma Norwaytwins

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..