Taste test | Helseshots med mamma Norwaytwins

Da vi var i København for noen uker siden fant jeg noen sunne shots (skal visst være bra for deg dette her), som jeg syns hadde passet fint til en taste test video. Selvfølgelig tenkte jeg med en gang på å inkludere mamma i dette, så vi kjøpte med oss tre av hver smak. Det virket som en god ide der og da, men jo mer jeg tenkte på det, jo mer angret jeg på kjøpet. Gjorde også den store feilen at jeg viste de fram i vloggen og fortalte om planene jeg hadde. Da kunne jeg jo ikke gå tilbake på det heller. Lekse til neste gang: Ikke fortell om ting vi kjøper inn til taste tester, i tilfelle jeg forandrer mening 🙂 Nei da, det var ikke så ille – eller jo det var det – men det blir underholdning av det da 🙂

Ja, da har vi prøvd det også. Du skal ikke si at du ikke liker noe før du har smakt på det – vi har smakt på det, og vi liker det ikke!

Tusen takk til mamma som var så tøff å bli med i videoen vår. Ho er en tøffing! Bra vi har noen å lide sammen med. Mamma og jeg var ikke så høye i hatten på tirsdag (når vi filmet denne), men syns jo vi klarte oss relativt greit, eller?

Ha en fortsatt fin kveld 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..