7 ting du kan gjøre når du er syk

Hvis dere følger oss på youtube har dere kanskje allerede fått med dere at jeg er syk. Jeg ligger rett ut med feber, og har så og si sovet i hele dag. Nå har jeg nettopp stått opp – eller flyttet meg til stua – der jeg ligger på sofaen og ser på at Guro lager mat.

Det var pappa som ga meg ideen til dette blogginnlegget, så jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å skrive det. Her er mine (og noen av pappas forslag til hva man kan finne på når man er syk:

 1. Sove: Gjett om jeg har. De eneste gangene jeg har vært oppe i dag har vært for å gå på do eller ta meg noe mat. Ellers har jeg ligget i senga og sovet, og de gangene jeg har vært våken har jeg…
 2. Spilt på mobilen: Når man er syk er det veldig greit å ha mobilspill. Jeg har to spill jeg er ganske hekta på for tiden (nevner de i favorittene mine som kommer senere i uka). Jeg har også…
 3. Sett litt på youtube: Youtube er kjekt å ha når man er syk, problemet er bare at jeg sovner av dem. Det er egentlig ikke et problem sånn sett, for det beste når man er syk er jo å sove, men problemet er at jeg fikk ikke med meg slutten av noen av videoene jeg prøvde å se på.
 4. Lese boka du ikke har hatt tid til å lese ennå: Jeg begynte på The Rosie Effect for en stund siden, men har ikke hatt mulighet til å lese den ferdig ennå. Har ikke hatt ork i dag,men kanskje jeg kan lese litt i morgen hvis jeg føler meg bedre.
 5. Se på tvseriene du ikke har fått fulgt med på i det siste: Dette er helt klart noe jeg hadde gjort hadde noen av seriene mine gått nå, men siden det er sommer har alle seriene pause. Derfor blir Netflix løsningen for meg.
 6. Spise is: Når man har vondt i halsen er det lov til å kose seg med favorittisen.
 7. Rydde i skapet på badet på jakt etter smertestillende: Hvorfor har det seg sånn at når jeg ikke trenger de, finner jeg pillene overalt, men så fort jeg skal ta en, er alle vekk? Fant de til slutt – utrolig nok lå de akkurat der de skal ligge.

Hva gjør du når du er syk?

~Pia~

2 kommentarer om “7 ting du kan gjøre når du er syk

 1. Astri sier:

  Hei Pia! Jeg bare lurer på hvordan utdanning du og Guro har? 🙂 Eeeelsker bloggen og spesielt youtube kanalen deres! <33 Gleder meg til flere vlogger i fremtiden og ser fram til svar 😀

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Hei Astri. Jeg har gått internasjonal kommunikasjon, mens Guro begynte på lørerskolen men sluttet da hun fant ut at det ikke var noe for henne. Nå jobber hun i en Meny butikk og trives veldig godt med det 🙂
   Tusen takk for kommentaren og for at du leser bloggen og ser på videoene våre.
   ~Pia~

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..