Perfekt dag med Grim og Thea

Dette blogginnlegget skulle vært skrevet for lenge siden, men hverdagen kom og det ble liten tid til noe annet enn de hverdagslige tingene som jobb og familie 🙂 Med familie så mener jeg mamma, for vi har jo ikke barn. Vet heller ikke hvorfor jeg følte at jeg måtte si det, for dette vet dere jo, men det var bare noe med måten jeg skrev det på som fikk meg til å ville forklare det nærmere. Ja ja, moving on.

På onsdag dro vi inn til Oslo for å møte Grim og Thea. De var i Oslo for Grim skulle stå på scenen på Latter hele uka, og de var så snille og inviterte oss til å være med 🙂 Igjen føler jeg trang til å utdype det litt. Vi ble invitert til å se på showet, ikke være med Grim på scenen. Da hadde jeg nok ikke kommet levende hjem igjen. Jeg er kjempe imponert av Grim. Det krever virkelig mot å stå på scenen på den måten, men han var kjempe morsom, og klarte seg kjempe bra 🙂

IMG_9769

IMG_9773 IMG_9776 IMG_9779

Vi dro inn til Oslo litt tidlig, sånn at vi kunne ha litt tid sammen med dem før showet også. Dette var første gang vi traff dem, og jeg må innrømme at jeg var veldig nervøs. På en måte følte jeg at jeg kjente de allerede, siden vi har skrevet en del med dem på youtube og facebook, men det er noe annet å møte noen face to face. Jeg var ikke nervøs for å treffe dem pga dem, men jeg var redd for å ikke leve opp til forventningene deres. Så sommerfuglene i magen min fikk fart på seg jo nærmere Latter vi kom. Vi svingte inn sidegata, og nesten før vi så dem, hørte vi stemmen til Grim, og da slappet jeg helt av. Plutselig var jeg ikke nervøs, og vi ble tatt i mot med klemmer fra begge to, og jeg følte at vi kom godt overens med en gang. Jeg kan være ganske stille rundt nye mennesker, men Grim og Thea er så lette å prate med, at jeg hadde ikke det problemet denne gangen.  Håper bare ikke jeg skravlet høl i hue på dem 🙂

IMG_9807                        (Fotograf: Grim)

Vi spiste middag sammen på Beach Club på Aker Brygge, og der hadde de gode burgere. Grim hadde vært der før, så vi fulgte hans anbefaling av spisested. Det bør vi gjøre oftere merker jeg 🙂 Vi syns jo selvfølgelig at det var veldig morsomt at de hadde lyst til å være med i vloggen (legger den med i bånn av innlegget). Vi håpet jo at de ville være med, men det er noe med det å spørre de om det når det var første gang vi traff de, så jeg ble veldig glad og lettet når Grim foreslo det selv. Vi skal jo bo hos Grim og Thea når vi skal til Bergen i slutten av måneden, så de vil helt klart dukke opp i vloggene våre flere ganger 🙂

IMG_9783

Det var 5 komikere som skulle stå på scenen på Latter, og jeg ble veldig glad når jeg ble fortalt at Christoffer var en av dem. Christoffer er han som Grim har youtubekanal sammen med, og dere vet jo hvor mye jeg elsker videoene deres. Hvis dere liker å høre om filmer fra to morsomme karer som virkelig vet hva de snakker om, bør dere sjekke ut kanalen deres Grim og Christoffer snakker film 🙂

IMG_9788 IMG_9793

Showet var utrolig morsomt, og jeg kunne fort dratt på det dagen etter også, men da skulle jeg på middag hos mamma, og det er jo greit å ikke stalke disse menneskene som har vært så snille å la oss bo hos dem i Bergen 🙂

Det var lov å ta bilder, men ikke filme showet, så vi fikk ikke tatt med noe vloggen. Vi fikk tatt noen bilder, men pga avstanden til scenen, og lyset der, ble bildene litt uklare, men jeg tar de med uansett jeg 🙂 Det var også en ting jeg ville nevne. Jeg snakket så vidt om det i vloggen også, men jeg ble ganske rørt av det, så jeg ville nevne det til dere også. Jeg har ikke snakket så mye om det her på bloggen ennå, men jeg har de siste 3-4 årene slitt en del med angst, og Grim hadde tenkt på det. Han fortalte meg hvor jeg kunne sitte for å slippe unna den verste folkemengden. Det er ikke før nå nylig at jeg har vært litt åpen om angsten min, og det betydde veldig mye for meg at han hadde tenkt på det. Det virker kanskje som en filleting for noen av dere, men det er det ikke for meg. Det var absolutt noe jeg hadde bekymret meg for, og det at Grim da faktisk hadde tenkt på det, var en big deal for meg. Hvis du leser dette Grim. Tusen takk, det er vanskelig for meg å forklare hva det betyr for meg.

                                                             (Bilde fra Snapchatten til Thea)

Etter showet ble vi sittende inne på Latter og prate en times tid. Det regnet ganske ille, og vi skulle gå tilbake til Oslo S, så det var greit å vente litt. For oss gjorde det ingenting, for da fikk vi snakket mer med Grim og Thea, pluss at vi fikk kose litt mer med babyen. Den nydelige jenta deres. Da det sluttet å regne, gikk vi sammen til Oslo S. Der var det på tide å si ha det for denne gang, og det var egentlig litt trist. Vi hadde det så koselig sammen med dem at vi ville ikke at kvelden skulle ta slutt. Nå gleder vi oss enda mer til å reise til Bergen. Er det slutten av august snart???

Tusen takk til Thea og Grim for en veldig koselig dag. Det var så koselig å endelig få treffe dere. Gleder oss til neste gang 🙂

Om lovet, legger jeg med vloggen. Jeg tror dette er en av favorittvloggene vår, men det varer nok bare fram til vi kommer til Bergen 🙂 Tror denne road trippen vil bli en av de beste feriene våre noen sinne 🙂

Det vil bli noen road trip-relaterte videoer framover, kanskje til og med en liten trailer for turen. Det vil hvertfall bli en innkjøpsvideo med ting vi har kjøpt til å ha med oss, og en video der vi snakker om must-haves for road trips 🙂

Ha en fortsatt fin dag 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..