Mat på lørdag 3 x toast

Fins det noe bedre enn toast? Okay, kanskje det var en liten overdrivelse, men toast er veldig godt. Jeg syns det smaker spesielt godt i helga, men må jo innrømme at før vi filmet denne videoen, har jeg vært veldig tradisjonell i toastlagingen. Kokt skinke og ost, mellom to brødskiver, og inn i toastjernet med det. Det er det som er så gøy med å lage matlagingsvideoer – vi utfordrer oss selv, og prøver nye ting.

Vi har vel egentlig tenkt på å filme denne videoen en stund, men har ikke fått rotet oss til det før nå. Vi tenker hele tiden på hva slags videoer vi kan lage, og det mangler ikke på ideer, bare gjennomføringen. Nei da, men når vi skal legge ut video hver dag, så blir det ofte mange ideer på en gang, og da ender noen opp i glemmeboka for en liten periode, men så dukker den opp igjen når det har gått en stund.

Vi legger ut blogginnlegget ganske tidlig i dag, for når dere leser dette har vi endelig startet ferien vår. Vi dro i dag tidlig kl 08, og er nå på vei (eller har kommet fram) til Kristiansand. Feriens første overnatting skjer her.

Hvis dere vil følge oss på ferien, så vlogger vi hver dag på youtubekanalen vår 🙂

Det du trenger er:

Brød
Paprikakrydder
Grillkrydder

#1
Magerost
Kalkunpålegg
Ost

#2
Salami
Ost

#3
Mozzarella
Tomater
Pepper

Hvis dere prøver å lage noen av disse toastene så send oss gjerne et bilde 🙂 Legg også gjerne igjen en kommentar der dere forteller oss hva du liker best på toasten din 🙂

Ha en fortsatt fin helg 🙂

-Pia-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..