Mat på Lørdag: Melfri og sukkerfri brownie

Det er sent lørdagskveld og Pia og jeg har nettopp kommet frem til Beitostølen. Vi skal sove på hytte her i natt og den er veldig fin. Plass til 5 personer og kjøkkenet er bra utstyrt med alt fra kaffetrakter til oppvaskmaskin.

Uansett så er det noe vi lagde før vi dro jeg skal snakke om i dag. Jeg fant en oppskrift på en brownie jeg hadde lyst til å prøve på en blogg jeg kom over her for litt siden, og den virket interesant så jeg ville teste den ut. Det som gjorde meg mest nysgjerrig var at den var at den var både melfri og sukkerfri, og at jeg skulle bruke kikerter…

Brownien var god, men den var ganske tørr så vi nøt den med litt is til 🙂 Alt blir bedre med is blir det ikke det da?

Nå sier vi natta her fra Beitostølen, og så snakkes vi i morgen 🙂

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..