Bean Boozled med Grim og Thea

Dere har spurt om dette helt siden Guro og Robin filmet den i fjor. Og jeg som trodde jeg hadde sluppet unna. Jeg var så glad når Robin sa ja til å være med i videoen sammen med Guro, for da tenkte jeg: YES! Jeg slapp unna. Men nei da. Dere ville ikke det. Med faste mellomrom har vi fått spørsmål om vi kan filme en ny Bean Boozled challenge der jeg er med.

Mens vi var i Bergen så jeg spillet i en butikk, og kjøpte det i håp om at Grim og Thea ville spille det sammen med meg. De sa (u)heldigvis ja, så da ble det filmet video. Guro var bare glad hun slapp å være med en gang til. Grim var litt skeptisk til at dette kunne være så ille som vi skulle ha det til, men vi beviste han feil der ja.

Grim har også youtubekanal, der han snakker om film sammen med en venn av seg. Hvis dere vil sjekke ut kanalen deres, Grim og Christoffer snakker film, kan dere trykke her.

Jeg skal være ærlig å si at selv om det var noen forferdelige smaker, så var det jo morsomt å spille Bean Boozled. Kommer jeg noen gang til å spille det igjen? Tror ikke det, men nå har jeg hvert fall spilt det en gang. Pyse, jeg? Nope.

Har dere spilt det? Hva var den verste smaken dere fikk? Min var helt klart råttent egg! *Grøss*.

Ha en fortsatt fin dag alle sammen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..