Mat på Lørdag: Reese’s Pieces Kake

Det er jo ikke hver dag man blir inspirert til å komme opp med en oppskrift selv, men her om dagen ble jeg det. (Note: Kan være at noen har laget denne før meg, men jeg har ikke fått oppskriften fra noe annet sted enn mitt eget hode…)

Vi har noen venner som liker Reese’s Pieces veldig godt. For dere som ikke kjenner til de, så er det små kjeks(kaker) som er fylt med peanøttsmør. Jeg har en stund gått og tenkt på om dette hadde vært noe jeg kunne laget selv. Skal jeg være helt ærlig så hadde jeg ikke tålmodighet til tanken på å lage mange små, så jeg gikk for å lage en stor en i steden. Så jeg lagde den om til en kake.

Oppskriften er ikke så vanskelig, og det er ikke mange tingne man trenger.

Det du trenger er:
2 pk Oreo kjeks
ca 50 g smeltet smør
1 1/2 boks peanøttsmør
100 g kokesjokolade
ca 125 ml fløte

Jeg ble veldig fornøyd med hvordan kaken ble, og alle de som fikk smake syns den var god. Så det tar jeg som en seier 🙂
Det skal sies at dette er ikke en kake for de på slankern, men man skal jo kunne kose seg innimellom 🙂

Hvis du lager denne kaken, send oss gjerne et bilde og fortell oss hva du syns. Er det en hit eller en miss?

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..