September Bloggserie | Lookbook | Kjolene til Guro

Hadde du sagt til meg for to år siden at jeg kom til å eie så mange kjoler som jeg gjør i dag hadde jeg ledd godt og himlet med øynene. Før operasjonen hatet jeg å gå i kjoler og skjørt. Jeg følte meg som et telt, og følte meg ikke feminin nok til å ha det på meg.
Nå, to år frem i tid, elsker jeg det. Jeg syns det er moro å pynte meg med kjoler, og på en god dag kan jeg til og med føle meg fin.

Siden jeg nå har en god samling med kjoler i skapet mitt, hadde jeg lyst til å vise de frem i en lookbook i september. Det er også en bonus i videoen, jeg fikk prøve bunaden til mamma. Det er noe magisk med bunader egentlig. Man får en helt annen holdning i hele kroppen så fort man får den på seg, man føler seg så staselig og fin 🙂

Hva er ditt favoritt plagg som du har i skapet? Liker du å gå i kjoler eller er du mer en bukse-person?

~Guro~

En kommentar om “September Bloggserie | Lookbook | Kjolene til Guro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..