Førstehjelp med Guro og Grim

Vi er bloggere, vi er youtubere, vi er mennesker, vi bryr oss.

Pia og jeg har holdt på med blogging og lage videoer en stund nå, og vi har ikke vært redde for å dele hvordan vi har det og snakke om både viktige og ikke fult så viktige ting. Vi har snakket om mobbing, angst og gastric sleeve operasjon. Vi har en plattform som hjelper oss å dele disse tingene. I dag har jeg lyst til og bruke plattformen vår til å dele en veldig viktig ting, nemlig førstehjelp.

Førstehjelp er en utrolig viktig ting å kunne og man kan egentlig aldri lære det nok ganger. Pia og jeg har en del yngre lesere/seere som kanskje ikke har vært borti førstehjelp før. Så hvorfor ikke bruke denne plattformen vår til noe nytting. For kan man egentlig lære førstehjelp for tidlig? Er det en riktig alder man skal lære dette?

Da Pia og jeg var i Bergen benyttet jeg sjansen til og filme en førstehjelps video sammen med Grim. Han kan dette godt, og har holdt foredrag om førstehjelp flere ganger. Vi håper at du som leser dette vil hjelpe oss å dele videoen sånn at mange får en oppfriskning i hvordan man redder liv. Man kan helt ærlig ikke lære førstehjelp nok ganger.

Ting å huske på fra videoen:
S – Sikkerhet
O – Oversikt
V – Varsle
T – Tiltak

Hvis du er usikker på om du bør ringe etter ambulanse, ring! Nummeret er 113

Hjerte – Lungeredning: 30 kompresjoner + 2 innblåsninger

Tusen takk for at du leste innlegget og så på videoen vår 🙂 Vi hadde satt veldig pris på om du hadde delt den med vennene dine 🙂

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..