Mat på lørdag | Wok

I dagens mat på lørdag-video har vi laget en av favorittmiddagene våre. Vi elsker å wokke, og det er bare fantasien som stopper deg 🙂 Jeg liker å wokke hjemme, for da kan jeg ha oppi de grønnsakene jeg liker best, og jeg kan også bestemme selv hvor lenge jeg vil steke de. Jeg er ikke veldig glad i stekte grønnsaker, for jeg liker best når det er litt tygg i dem, og det får jeg vet å putte oppi visse grønnsaker helt på slutten 🙂

Det du trenger:

Kjøtt
Woksaus (lag din egen eller i pose)
Favorittgrønnsakene dine – vi brukte løk, sukkererter, paprika og sopp

Hva liker du å ha i woken din?

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.