Drømmen om egen kokebok

Har du noen gang fått en ide og latt deg rive med i drømmen om at den blir virkelig? Det har du helt sikkert, og det har vi også. Senest på fredag faktisk.
Guro kom og hentet meg på jobb, og vi endte opp med å dra til D og spise kebab 🙂 Mens vi spiste så begynte vi å prate om kokeboka Guro og jeg drømmer om å skrive, og før vi visste ordet av det var planleggingen i gang 🙂

Vi ble sittende i flere timer å prate om dette, så nå har jeg en lang liste på telefonen min over kapitler og underkapitler. Oppskriftene vi har lyst til å ha med, og et par andre ting som vi syns det hadde vært gøy å inkludere i boka. Vi vet vi ikke har lyst til å lage en vanlig kokebok, men en med et preg av oss. En Norwaytwins kokebok, med andre ord 🙂 Vi har kommet opp med et par forslag til hva som kunne gjort vår kokebok annerledes fra andre kokebøker, og vi har faktisk tenkt til å skrive den. Vi får jo hvertfall ikke gitt ut noen kokebok hvis den bare forblir en ide på et ark.

Vi skal fremover jobbe med boka – det vil si vi skal skrive oppskrifter, komme opp med nye oppskrifter, og så få det ned på papiret. Her skal det kokkeleres og skrives til den store gullmedalje, og så, når vi en dag føler oss fornøyd, så skal vi faktisk ta sjansen og sende den til noen forlag. Det verste som kan skje er at vi får nei, men da har vi hvertfall prøvd. Vi kommer ingen vei hvis vi ikke prøver.

Noen av oppskriftene er ting vi har laget video på til bloggen, mens andre vil være helt nye. De vil vi nok ikke dele på bloggen med det første, bare sånn at det skal være noe nytt og spennende i boka også. Jeg vet det høres ut som om dette er noe som kommer til å bli gitt ut, og selv om den mest sannsynlig ikke blir det, må man jo håpe og tro ellers er det ikke vits i å prøve en gang.

Hva er en av dine drømmer?

-Pia-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..