Love with Food unboxing #1

Hei alle sammen 🙂

Pia og jeg har ikke helt landet etter i går (vi var på tv. hehe), men i dag er en ny dag. Pia jobber og jeg tenkte jeg skulle ordne litt hjemme. Vi har fortsatt en leilighet tour vi må filme, men da må det se ordentlig ut her.

Pia og jeg har testet en ny snackbok fra USA, den heter Love with Food og jeg må si at vi er veldig imponerte begge to. Den var ikke alt for dyr, med frakt betalte vi 180 kr, og innholdet var spennende og variert. Det er også mye av det som er glutenfritt og økologisk. Ikke nok med det, men for hver eske jeg kjøper donerer de to måltider til sultne barn. Det likte jeg veldig godt.
Hvis du har glutenallergi så finnes det også en glutenfri eske, hvor alle produktene du får er glutenfri.

Vi koser oss så mye når vi kan tete ut disse forskjellige boksene, er så moro å få ting i postkassa som ikke er reklameaviser eller regninger 🙂

Pia og jeg har også avsluttet abonnomentet vårt med Pausbox. Det var rett og slett for dyrt, og selv om vi fikk mye spennende i eskene så er vi litt for kresne til at det var verdt det, men vi tror vi har funnet en fin erstatter så følg med. Så fort vi har testet den så kommer du ut her 🙂

Hva syns du om Love with Food esken? Så det ut som noe du ville likt?

~Guro

8 kommentarer om “Love with Food unboxing #1

 1. Anne sier:

  Hei jeg har heller aldri hørt om dere før den dokumentaren. Liker bloggen deres, da jeg begynner å bli lei av blogger med 100 måter å spise havregrøten på. 🙂 Den så jo spennende ut den boksen, men det blir jo ganske mye kalorier av det. Jeg klarer jo ikke å stoppe med noen få biter, jeg spiser til det er tomt. Jeg følger for tiden vektklubb, og jeg skal bare ha 1300 kcal til dagen (mer hvis jeg trener). Jeg synes det er spennende å lese om vektreisen deres, da vekt er jo noe som veldig mange er opptatt av. Blir kjekt å følge dere videre.

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Hei, så hyggelig at du vil følge oss videre 🙂

   Var ikke sånn kjempe mye med kalorier i de tingene vi fikk, men vi må være flinke å ikke spise opp alt med en gang. Vi får være flinke til og dele og posjonere ut tingene 🙂

   ~Guro

   Liker

 2. Pappahjerte sier:

  Heisann jenter!
  Ville bare si at jeg akkurat har sett dokumentaren og dere er helt rå 🙂 Kommer definitivt til å sjekke ut Love with food-boksen også, mye bra snask her!
  Så bare stå på og gjør deres greie, så sees vi plutselig for en high five på et bloggevent en gang 🙂

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Hei.

   Må jo bare begynne med at dette er veldig stort for oss da vi har lest bloggen din i flere år 🙂 Du er faktisk en av veldig få blogger vi leser fast.
   Tusen takk for veldig hyggelig kommentar, og oppmuntrende ord. Det betyr veldig mye for oss. Vi syns dette med blogging og youtube er så utrolig gøy, og det var virkelig en opplevelse å få være med i dokumentaren til P3.
   Håper du liker Love with food-boksen like mye som oss, og så er det jo en fin bonus at det også hjelper andre som trenger det.
   Tusen takk igjen.
   Guro og Pia

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..