September favoritter

When september ends….filmer vi favorittene våre. Nok en måned er over, og vi er har begynt på oktober. Før vi vet ordet av det er det Halloween, og da er det søren ikke lenge igjen til jul. Jeg tok fram vinterjakka i dag, for det var så kaldt når jeg skulle på startkurset mitt.

Vi har skjedd en del spennende ting i september, så det var noen hendelser vi visste vi måtte inkludere denne gangen. Vi filmet favorittene våre sammen, for vi hadde jo ikke så mange favoritter hver (trodde vi), men når du er så glad i å prate som oss, så blir videoen litt lang allikevel 🙂

P3 dokumentar
First impression av Isadore leppe sett

Håper dere får en fin dag videre 🙂

~Pia~

2 kommentarer om “September favoritter

 1. Maria sier:

  Hei! Har sett P3-dokumentaren om dere, og synes det var kjempegøy at dere også har interesse for Erin Condren og planlegging! Kunne dere laget flere poster om det? Det hadde vært så gøy å se! (Vil også anbefale facebookgruppen «Glam Planner») 🙂

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Hei. Takk for en veldig hyggelig kommentar 🙂 Vi har tenkt til å lage litt flere videoer/blogginnlegg om planning, men vi må bare komme litt inn i det igjen. Har ikke blitt så mye av det i sommer. Vi har kjøpt oss The happy Planner for neste år, så da er det den du vil se oss bruke, men det går jo ut på mye av det samme uansett 🙂 Håper du fortsetter å følge oss 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..