Oktober Bloggserie | Uke 2 | Halloween sminkevideo

Da er det klart for en ny Halloween-søndag, og i dag skal det handle om sminke. Jeg vet det ikke er alle som liker å kle seg ut, og da kan dette være noe for deg. Tanken bak denne videoen er at man kan bruke denne sminken sammen med et enkelt kostyme. Hva med å ta på seg en svart kjole, sminke seg og være heks på Halloweenfesten? Den kan også brukes til andre kostymer, eller til en helt vanlig fest 🙂 Gjør hva dere vil, og kos dere 🙂

Dere må bare beklage frisyren min i denne videoen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å lage en video…. jeg kjedet meg litt en kveld Guro var hos D, så jeg fant ut at jeg ville teste ut litt sminke, og bestemte meg i siste liten for å filme det (hadde tenkt til å inkludere det i vloggen hvis det ble bra). Forklaringen på museflettene var at jeg hadde testet ut en måte å få flettene til å stå ut sånn som Pippi har de, for jeg hadde lyst til å lage en kostymeidé-video. Det ble en sminkevideo i stedet 🙂

Jeg elsker øyenskyggen fra Affect som vi fikk i den siste Glossyboxen. Den er så utrolig fin, og fungerte veldig bra som en slags highlight på øyelokket. Love it!

Vi skal faktisk ha Halloween party i år, så jeg prøver å finne ut hva jeg skal kle meg ut som. Av den grunn vil det komme noen Halloween-videoer utenom bloggserien også, for vi har litt snacks og mat vi vil prøve ut. Kanskje vi får til DIY video også 🙂

Hva skal du kle deg ut som i år?

-Pia-

2 kommentarer om “Oktober Bloggserie | Uke 2 | Halloween sminkevideo

  1. Valentina sier:

    Så flott du er, Pia! Både du og Guro virker som to veldig fine personer, og jeg håper dere har det bra ❤ Tusen takk for mange hyggelige og inspirerende innlegg, denne bloggen skal jeg fortsette å dele! Klem fra Valentina

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..