Det nærmer seg Halloween…

Det nærmer seg Halloween og Pia og jeg skal ha Halloweenfest i år, eller vi skal ha festen hos kjæresten min så det er kanskje han som skal ha den… Who knows? Uansett skal det være Halloweenfest og det gleder jeg meg til. Men så kommer det store spørsmålet da, hva skal man kle seg ut som? Mitt go-to kostyme har vært Hermine fra Harry Potter i mange år nå (i fjor lagde jeg en video på det som dere kan se her), men Pia har sagt at jeg ikke får lov til å gjøre det samme i år. Er jo ganske enig, kan være på tide med noe nytt.

Favorittkostymene vi hadde i fjor var da vi var Snøhvit og dronnigen. De ble vi veldig fornøyde med, og hadde det moro med å lage 🙂

Vi fikk også med oss Maria på å kle oss ut som Hocus Pocus heksene, en film Pia og jeg har sett mange, mange ganger. Den er så utrolig morsom og vi hadde det veldig morsomt da vi lagde videoen også.

Tenkte jeg skulle legge de med her da vi har fått en del nye lesere i det siste som kanskje trenger noen kostymeidéer hvis man skal på en fest i år.

Jeg kjenner jo at jeg har fortsatt ingen idé om hva jeg skal kle meg ut som på vår fest. Hadde egentlig litt lyst til å finne et parkostyme med kjæresten, men har ikke så mange idéer der heller gitt 🙂 Har du noen idéer? Legg gjerne igjen forslag i kommentarene, trenger den hjelpen jeg kan få jeg 🙂

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..