Vår siste Pausbox | Oktober

I dag fikk vi oktobers Pausbox i posten.  Dette er vår siste boks da vi har funnet en annen boks som passer oss bedre. Vi har vært veldig fornøyde med Pausbox, og er veldig fornøyde med denne månedens eske også.

Pausbox er svensk, og vi har betalt rundt 260 kr i måneden (kommer an på kursen) for den. Jeg syns ikke det er så ille med tanke på alt vi får i den, men de månedene vi har hatt boksen, har vi også mottatt en del snacks som aldri blir spist. Det har vært litt spesielle smaker, og vi er kanskje mer tradisjonelle i smaken vår. På en annen side vil jeg understreke at det har fått oss til å smake på ting vi aldri ville smakt på før.

Vi skal framover teste en del livsstiler (vegetarianer + glutenfri + veganer osv) til bloggserien i november, og da passer snacksen fra Pausbox veldig bra. Spesielt i oktober-esken fikk vi mye vi kan spare til disse ukene.

Hva syns du om månedens eske? Hva syns du så mest spennende ut?

Les mer om den nye boksen vår, Veggisboksen her.

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..