Oktober & Oktoberfest

I samarbeid med Rabble.

Det første jeg tenker på da jeg hører ordet oktoberfest er øl, korte kjoler som er alt for sexy for hva jeg er komfortabel å gå med, pølser og mer øl. Heldigvis kan en oktoberfest være mye mer enn det, selv om det sikkert kan være kjempe gøy det.

Jeg skal på oktoberfest hos kjæresten nå på lørdag, det skal være et Bad Taste Party. Jeg har aldri vært på det før og fant den styggeste kjolen i skapet, men etter noen tilbakemeldinger fra folk fant jeg ut at den ikke var fæl nok.

14707978_757354284403436_8081648171545590487_o

Dette var det jeg hadde tenkt til å ha  på meg, men det var visst for «fint» Hehe

Så det ble en kjapp tur på Fretex i går for å finne noen plagg som absolutt ikke passer sammen. Fant et veldig passende antrekk, så nå er klærne klare i hvertfall. Sminke og hår får jeg ta litt som det kommer på lørdag, jeg har planer om ganske sterk sminke i hvertfall, men vi får se hva som skjer.

Siden det tross alt er oktoberfest har jeg fått en oppskrift av en venninne på en kake jeg skal lage. En Guinnesskake jeg aldri har laget før. så dette blir spennende. Hvis den ikke blir vellykket gjemmer jeg den i kottet og sier at ikke jeg har laget noe kake. 🙂 Det må jo være lov.

Så kom igjen folkens, sleng sammen en oktoberfest, det er ennå noen dager igjen av oktober. Be noen venner, lag god mat (kanskje pølser) og ha litt godt å drikke ( hva med en øl? Men bare hvis du er over 18 år altså!)

Går man for en mer tradisjonell oktoberfest ville jeg nok satset på å bestille kostyme fra superkul.no, der hadde de utrolig mange fine oktoberfest kjoler. Noen korte og sexy, og noen som hadde vært mer Guro-tilpasset 🙂

Uansett så har jeg store planer om å kose meg masse i helga, og jeg håper dere får en kjempe fin helg dere også.

Har du noen oktoberfest planer?

~Guro~

2 kommentarer om “Oktober & Oktoberfest

 1. Maria sier:

  Hei. Ikke relevant til akkurat dette innlegget, men så nettopp dere åpne en sånn pakke med spennende småsunt snop fra USA og har sett at dere abbonerer på flere ulike bokser man jevnlig får hjem i posten.
  Kanskje dere kunne laget et blogginnlegg med en oversikt for sånne som meg som digger sånt, men er litt redd for å gå seg vill i jungelen.
  Både med bokser dere har testa og bokser dere fortsatt har og kanskje bokser dere synes virker spennende, men ikke abbonerer på selv enda?

  Det hadde jeg iallefall satt veldig pris på 😊

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..