Mat på lørdag: Mozzarella salat

Det er veldig morsomt å være i gang med mat på lørdag videoene igjen, og neste uke får vi satt inn den nye stekovnen også, så da kan vi begynne å steke ting igjen. Det åpner for flere muligheter i videoene. For øyeblikket står stekeovnen midt på gulvet i stua, men den er kjøpt i hvertfall.

Denne uka har vi laget en av favorittsalatene våre, som jeg oppdaget i en av vloggene til Jim Chapman for veldig lenge siden. Dette var en av de tingene jeg spiste mest mens jeg bodde i Newcastle.
Det er en veldig kjapp og enkel oppskrift, men du kan selvfølgelig tilsette flere ingredienser – som dere vil se i videoen, har Guro og jeg i tunfisk og bacon.

Det du trenger for å lage denne salaten:

Mozzarella
Cherrytomater
Avokado
Pepper
Balsamico eddik
Tunfisk
Bacon terninger

Jeg ligger for øyeblikket i sofaen i en slags koma. Jeg har vært syk de siste dagene, og har nesten ikke sovet, så jeg ligger å dupper av hele tiden. Er veldig sliten, og ganske lei av denne magesyken nå. Jeg er klar for å bli bedre nå.

Håper dere har en bedre helg enn den jeg har 🙂

-Pia-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..