Oktober bloggserie | Uke 3 | Halloween snacks #2

Nok en helg går mot slutten, og for en helg dette har vært. For å være helt ærlig husker jeg ikke så mye av den….ikke fordi jeg har festet fra start til slutt, men fordi jeg har vært syk. Dette må være en av de lengste helgene i mitt liv, og jeg er faktisk ganske glad for at den snart er over.
Det er også litt rart å tenke på at jeg ikke har noe startkurs å dra på i morgen. Hva skal jeg gjøre på mandagsmorgenene nå da?

I dag har vi lagt ut enda en video i oktober bloggserien vår om Halloween. Vi har mer halloween snacks å vise dere, kan man egentlig noen gang få nok snacks? Det er under en uke til vi skal ha Halloweenfesten vår, og vi skal helt klart lage noen av disse.

Håper dere alle får en kjempe fin uke 🙂

-Pia-

2 kommentarer om “Oktober bloggserie | Uke 3 | Halloween snacks #2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..