Oktober Bloggserie | Halloween | Uke 4 | Last Minute Halloween Forslag

Det er Halloween i morgen og jeg ville vise frem et kjapt sminkeforslag hvis du i siste liten bestemmer deg for å gå «knask eller knep» i morgen. For å være helt ærlig så gjorde jeg dette for jeg hadde skikkelig lyst til å leke meg med det falske blodet 🙂

Det var utrolig gøy og sminke seg uten å måtte tenke på hvor fint det ble. Bare leke og kose seg. Jeg er selvfølgelig ingen ekspert på teatersminke eller hva jeg skal kalle dette, men jeg så jo ikke helt frisk ut når jeg var ferdig og det var jo poenget. 🙂

Feirer du Halloween? Hva slags kostyme har valget falt på i år?

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..