VeggisBoksen for Oktober med MammaNorwaytwins

*Vi er så heldige at Veggisboksen sender disse eskene til oss, men alle meninger er våre egne. Takk til Veggisboksen for samarbeidet :)*

Mamma var her på den store unboxing-filmedagen, så fikk ho være med da vi skulle åpne Veggisboksen også. Hun er også med i unboxingen av Glossyboxene for oktober 🙂
Dette er vår andre Veggisboks, og etter at vi ble så positivt overraska over forrige måneds boks, gledet vi oss veldig til å åpne den nye boksen. Det passer jo også veldig perfekt med disse boksene nå som vi holder på med bloggserien for november, der vi skal teste ut forskjellige livsstiler. Forrige uke var vi vegetarianere, og denne uka er vi pescetarianere. I første boksen fikk vi en vegan-ost som vi skal bruke neste uke da vi skal være veganere. Tenkte vi skulle lage løksuppe, og da kommer osten godt med 🙂

Fra denne boksen er jeg mest spent på hamburger-posen vi fikk. Det skal bli veldig spennende å prøve til uka. Guro og jeg har ikke så veldig peiling på hva det fins av produkter som dette, så vi lærer mye fra disse boksene. Det fins jo veganske alternativer for det meste, men det vi har skjønt er at det ikke er så mye av det i butikkene. Mye må kjøpes på nettet, men heldigvis forteller Veggisboksen oss hvor vi kan få tak i de forskjellige produktene. På arket med produktoversikten, skriver de også nettadressene til sidene der du kan kjøpe maten.

I oktober fikk vi også en tannbørste, og vi visste ikke at vi kom til å andre ting enn mat i disse boksene. En annen ting vi har lært er at å være vegetarianer eller veganer går ikke bare på maten du spiser, men også produkter du bruker.

Neste Veggisboksen kommer i slutten av November, og da er det november og desember boksen slått sammen. Vi gleder oss allerede 🙂

Les mer om Veggisboksen på hjemmesidene deres, eller på Facebook.

-Pia-

2 kommentarer om “VeggisBoksen for Oktober med MammaNorwaytwins

 1. Maria sier:

  Hei!
  Får ikke til å kommentere på youtube-videoene selvom jeg både abbonerer og er logga inn. Kanskje det ikke går fra iPhone?
  Men da får jeg gjøre det her istedet 😊

  Så nettopp på videoen der kjøleskapet ryddes og det ble funnet en pakke kjøttpålegg som ikke var gått ut på dato. Forslag til hva dere kan gjøre, selvom mammaNorwayTWins helt sikkert fortjener den, er å legge den i frysa. Helt perfekt å kunne ha sånt liggende til omeletter og pytt i panne og sånn 😊

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..