Vi åpner Glossybox sammen med mammaNorwaytwins

Glossybox var så snille denne måneden at de sendte mamma en boks så hun kunne være med på unboxingvideoen vår 🙂

Jeg tror Glossybox-videoene er en av favorittene til mamma, ho er veldig fascinert av hele konseptet, og det er jo vi også. Det er veldig gøy, og ikke minst spennende, å få en boks med ukjente produkter hjem i postkassa hver måned. Mamma har vært med når vi har åpnet Glossyboxer før, og denne gangen har hun fått vært med igjen – med sin egen eske. Hun fikk egen eske i november i fjor også, og hun er veldig glad for å kunne være med en gang til. Det er som vi sier i videoen, for mamma som kanskje ikke vet like mye som oss om forskjellige beatuy-produkter, så er dette en stor mulighet for ho å teste ting på. Det er jo morsomt for oss også å oppdage nye produkter, men vi leser såpass mye om dette på nettet, og vet litt mer, så jeg kan forestille meg at det er ekstra gøy for mamma. Uff nå hørtes jeg litt selvgod ut, det var ikke sånn ment. Tydeligvis var dette litt vanskelig å forklare 🙂

Mamma oppdager stadig noe nytt i Glossybox-videoene våre, og spør ofte om å få se på ting vi har fått. Vi har også gitt ho noen produkter fra boksene våre opp gjennom årene vi har hatt Glossybox, og mamma har funnet en stor favoritt i en olje hun fikk av meg for en stund siden. Vi fikk en ansiktsolje fra L’Oreal Mythic Oil serien, og den bruker ho hver kveld. Den står oppført på ønskelista hennes til jul, og kanskje ho hadde hatt lyst til å prøve mer fra den serien også? (Andre enn oss som setter veldig pris på når man får ønskelister fra folk? Det gjør det jo litt lettere når man skal handle julegaver – selv om vi er veldig dårlig på å lage ønskelister selv, så vi skal kanskje ikke klage) Jeg syns det er gøy at ho har funnet noe ho liker så godt. Mamma skryter av denne oljen hele tiden, og det er fint å se at hun har funnet et produkt ho liker. Kanskje vi kan få ho til å skrive et gjesteinnlegg en gang om sine topp 5 produkter eller noe. Det hadde vært morsomt 🙂

Esken var utrolig stilig denne måneden, og dette er en eske jeg kommer til å ta vare på. Jeg pleier ikke å spare på alle de rosa, men når vi får en spesial designet eske, beholder jeg den. Temaet i oktober var The Bold Box, og selve esken representere det veldig bra, men innholdet var litt forvirrende. Det er litt dumt at vi ikke tenkte på dette mens vi åpnet den, men vi var bare så spent på å se hva vi hadde fått. Derfor tar jeg det med her. Vi hadde forventet at siden temaet for måneden var Be bold, så kom produktene til å være litt mer bold også. Vi fikk jo en leppestift i esken, men det var en nude farge, og det er så lite bold man får det. Hadde passet mye bedre med mørk farge, eller en knæsj farge.

Leppestiften manglet i esken til mamma, så hun fikk min. Den fargen vi fikk er ikke noe jeg kan bruke uansett, men jeg gir beskjed til Glossybox og så sender de en leppestift til meg. Vi har opplevd at noe manglet en gang før, og da gikk det ikke lang tid før vi satt her med produktet i handa. De har veldig bra kundeservice, og det setter vi pris på.

Hvis du vil vite mer om hva Glossybox er, og hvordan du kan abonnere på den, kan du lese mer på nettsiden deres. Er du allerede overbevist om at dette hadde vært perfekt for deg, kan du abonnere på Glossybox via nettsiden deres, eller du kan bruke linken til Guro. Da får Guro glossydots (poeng du samler opp så du kan få en gratis eske – 1000 glossydots og du får neste eske gratis. Du samler også glossydots ved å vurdere produktene hver måned på Glossybox nettsiden).

Har du allerede Glossybox? Legg gjerne igjen en kommentar og fortell oss hva du syns om oktober esken 🙂

Ha en flott mandag!

-Pia-

2 kommentarer om “Vi åpner Glossybox sammen med mammaNorwaytwins

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..