Mat på lørdag | En wrap som passer til alt

Denne uka har vi levd som pescetarianere, noe som vil si at vi kunne inkludere fisk og skalldyr inn i kostholdet vårt. Forrige uke var vi vegetarianere, og i mat på lørdag-videoen den uka viste vi dere hvordan dere kan lage fylte horn uten kjøtt 🙂 I morgen kommer oppsummeringsvideoen om hvordan uka som pescetarianere har gått.

Det er ikke vits i å prøve å skjule at etter en uke der vi ikke spise kjøtt, så gledet jeg meg til denne uka. Jeg er ikke glad i alt av fisk, men syns laks er veldig godt. Dette har vært en fin påminnelse på hvor godt jeg faktisk syns det er, men hvor sjelden jeg spiser det. Vi har snakket om det flere ganger i uka som har vært, at det er rart vi ikke spiser fisk oftere når vi faktisk syns det er godt. Det er vel bare det at vi ofte velger kjøtt i steden for fisk. Vi har nå inngått en avtale med hverandre om at vi skal fortsette og spise fisk hvertfall en gang i uka.

Noe annet vi er veldig glad i, og som vi ofte bruker i matlaging, er røkt laks. Mange forbinder det med frokost, og det er veldig godt sammen med eggerøre eller kokt egg, men det er faktisk veldig godt til lunsj/middag også. Guro lager en middagsrett, som har blitt en av favorittene mine, der ho posjerer egg, lager søtpotet fries og har røkt laks til. Det er himmelsk. Hvis ikke vi har video på det, skal vi få filmet den, for dette bør dere prøve 🙂

Etter at Guro ble sammen med D har jeg sett en del bilder på Instagramkontoen vår av mat jeg ikke har fått smake på. De lager veldig ofte frokost til hverandre på søndagene, og det var søndag for noen uker siden at Guro lagde det vi skal vise dere i dag for første gang. Jeg smakte det først da vi filmet denne, og det smakte veldig godt. For meg passer det mer som lunsj enn frokost, for jeg syns det ble litt for tungt til frokost. Uansett når du velger å spise det, så lover jeg at det er godt 🙂

Det du trenger er:
Tacolomper
Baby spinat
Stekt sopp
Egg
Tomater
Litt smør til steking
Røkt laks

Guro hadde også litt soltørka tomater i sin.

Hvis dere lager denne wrapen, så send oss gjerne et bilde 🙂 Vi syns det er veldig gøy når dere prøver oppskriftene våre, og det er morsomt å se resultatene.

Ha en fortsatt fin helg alle sammen 🙂

~Pia~

En kommentar om “Mat på lørdag | En wrap som passer til alt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..