November Bloggserie | Uke 2 | Norwaytwins er Pescetarianere

Da er uka hvor vi har vært pescetarianere ferdig. Det vil si at vi har kunnet inkludere fisk og annen sjømat inn i kostholdet vårt. Det har fortsatt blitt en del av de samme frokostene og mellommåltidene som uka da vi var vegetarianere (hvordan det gikk kan du lese her.), men når det gjelder middag har vi fått inn litt fisk. Vi er vel ikke helt fornøyde med variasjonen vår denne uka. Vi føler det har gått mye i de samme ingrediensene, men litt variasjon på rettene har det jo blitt. Man kan jo ikke alltid være like fornøyd.

Skal vi gjøre dette igjen tror jeg at jeg ville gått inn for å prøve litt nye typer fisk, de jeg ikke spiser så ofte, for å oppdage nye gode matretter, En av de tingene vi lagde denne uka var en wrap som er veldig god både som frokost, lunsj og middag,
Har blitt veldig glad i wrap med all slags fyll i disse ukene vi har holdt på med denne bloggserien, men det gjør ikke noe. Er ikke noe galt med en wrap 🙂

Nå har vi begynt på veganer livsstilen, og jeg skal innrømme at jeg er veldig spent på denne uka. Ingen dyreprodukter, eller matvarer som inneholder dyreprodukter. Det kan nok bli både spennende og utfordrene, men Norwaytwins skal takle dette også 🙂

Har du et tips til en god fiskerett så legg den gjerne igjen i en kommentar.

~Guro~

En kommentar om “November Bloggserie | Uke 2 | Norwaytwins er Pescetarianere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..