First Impression | Nügg Lip Mask

Vi har filmet en del first impressions i det siste, og siden desember skal være blogmas (bare jule-relaterte videoer) så ville vi få de ut nå, og ikke vente til januar.

Jeg skal innrømme at når det kommer til dette produktet visste jeg absolutt ingenting om det før jeg så en reklame på facebook. Det er ikke ofte jeg blir påvirket av reklamer. Det meste innen hudpleie og sminke jeg har kjøpt de siste årene har jeg oppdaget gjennom andre youtubere og blogger, men da denne reklamen dukket opp i feeden min, måtte jeg bare ha leppemaska.

Jeg kjøpte min på makestyle.no, og jeg tror det er den eneste norske nettbutikken som selger den. Jeg prøvde å søke på google, og da fikk jeg opp en del utenlandske butikker og makestyle.

Masken koster 174kr, og det er ganske dyrt spør du meg, men samtidig holder den veldig lenge. Man skal ta på et generøst lag på leppene, og selv når jeg tok på så mye som dere ser i videoen, så er det ikke mye man bruker. Jeg har også brukt masken to ganger etter vi filmet denne videoen, og fortsatt så ser jeg ikke at det er brukt noe 🙂 Denne lille krukken vil holde lenge.

Jeg liker at den kom i en liten krukke. Den kan nesten minne om en EOS lip balm, og den lille størrelsen gjør det enkelt å ta den med seg på reise osv. Jeg skal ha den med til London, for etter en lang dag ute i kulda, er det deilig å avslutte kvelden med en leppemaske.

Har du prøvd denne før? Hva syns du?

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..