November Bloggserie | Uke 3 | Norwaytwins er veganere

Da er enda en uke over, og vi har levd som veganere. Vi visste dette kom til å bli den tøffeste uka, eller mest kompliserte uka kan vi vel kalle det, men at det skulle bli som det ble visste vi ikke.
Jeg mener ikke dette som noe negativt mot det å være veganere på noen som helst måte, men denne livsstilen er ikke for meg.

Det er lenge siden jeg har hatt så lite matlyst, og vært så lite motivert når det kommer til å finne ut måltider. Takk og lov for at vi lagde chili og kald havregrøt på søndag, for begge de rettene holdt oss i flere dager.

Hva kunne vi spist denne uka? Er det noe som er kjempe godt som vi ikke tenkte på? Vi har hvertfall funnet ut at vi liker linser, og det er jo positivt 🙂

~Pia~

5 kommentarer om “November Bloggserie | Uke 3 | Norwaytwins er veganere

 1. Sine sier:

  Hei,
  Kan dere ikke ha en spørsmålsrunde her på bloggen snart, og som dere svarer på i en video på youtube? Litt enklere om dere lager et innlegg som vi kan stille våre spørsmål her da ikke alle har f.eks snap og insta.

  🙂

  Liker

 2. Cassandra sier:

  Hei, dere 🙂
  Gratulerer med gjennomført veganeruke! Dere er så sporty!
  Litt overrasket over den maten dere valgte, da, dere som er så kreative til vanlig.
  Mest av alt hadde jeg gledet meg en smakstasting av veganerpølser og sånt!! Det har jeg aldri turt å prøve selv.
  Selv er jeg ikke veganer/vegetarianer, men har startet å spise veldig lite kjøtt. Så jeg kjenner meg litt igjen, da. I begynnelsen var jeg litt panisk når jeg sto i butikken på jakt etter dagens middag… hehe… Men det viser seg at de fleste rettene man er vant til gjerne fungerer uten kjøtt (og meieriprodukter). Det trenger ikke være så vanskelig.
  Pizza for eksempel, med mellomgrov deig, grønnsaker og hjemmelaget tomatsaus (som forresten er kjempelett! Sjekk https://farentilkongen.com/2015/05/13/tomatsaus-til-pasta-skapt-for-travle-familier/ og det går an uten ost.
  En blogg jeg bruker til oppskrifter er http://www.veganmisjonen.com og så liker jeg også http://www.thisrawsomeveganlife.com
  Håper dere prøver på nytt! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..