Blogmas Dag 2 | The girl who saved Christmas

Jeg ble overlykkelig i London da jeg helt tilfeldig kom over denne boka. Noen av dere husker kanskje at jeg leste en bok før jul i fjor som heter A boy called Christmas. Boka jeg snakker om i dagens blogmas-video, er av samme forfatter (Matt Haig), og er like fin som den første 🙂

Jeg nevner i videoen at jeg skulle sjekke ut om de har bøkene på bokkilden.no, og det har de 🙂 Jeg ble faktisk litt overraska, for det hadde jeg ikke forventet, men de har til og med A boy called Christmasnorsk. The girl who saved Christmas er nok for ny til at oversettelsen kommer med det første, men de har den engelske versjonen.

Ha en fortsatt fin dag alle sammen, og kom tilbake i morgen for en ny blogmas-video 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..