Blogmas Dag 4 | Bloggserie | Baking med mammaNorwaytwins

To ord man ikke ser sammen ofte…baking og mamma, i alle fall når det gjelder vår mamma. Etter den store bakefiaskoen i 1994, har ikke mamma bakt mye, men det skal vi forandre på nå i desember. Hver søndag ut året vil dere få en ny video, der vi baker noe sammen med mamma.

Det eneste mamma har bakt siden 94 er ostekake. Mamma lager verdens beste ostekake, og det er den oppskriften vi har brukt til denne kaka. Vi ville selvfølgelig bidra med noe til oppskriften, så vi har gitt kaka en liten vri til jul. Vi har laget pepperkake ostekake (si det 4 ganger fort). Vi hadde tenkt til å finne et bedre navn til den, men mamma likte det, så da beholdt vi det 🙂

Ingrediensene:

Pepperkaker
Smør
Philadelphia ost
Sukker
Fløte
Sitrongelé
Jordbærgelé

Vi spiste selvfølgelig ikke hele kaka selv, men kunne fort gjort det – den er så god 🙂 Mamma tok med seg en bit til bestefar, Guro tok med litt til Petter, og jeg tok med kake på jobb så kollegaene mine fikk smake. Bestefar syns den var veldig god, så vi vurderer om vi skal lage den igjen til julaften.

I dag skal vi ha bakedag sammen med Mari og Maria, så det blir litt å dele på i dag også. Kanskje jeg har noe mer godt å ta med meg på jobb i morgen 🙂

Håper dere får en fin søndag, og finner på noe gøy 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..