Blogmas Dag 9 | DIY Julesnacks

Pinterest har blitt vår beste venn når det kommer til å finne ideer til snacks og DIY videoer. Da vi planla Blogmas visste vi at det måtte bli et par videoer med snacks ideer. Dette er den første av to snacks-videoer i årets blogmas, og som alltid er de veldig enkle å lage, men kjempe gode 🙂

Videoen er filmet på to forskjellige dager, og egentlig skulle jeg lage mer enn en av snacksen, men jeg har ligget med migrene de siste dagene, så jeg orket ikke å filme resten. Heldigvis er Guro født til å lage matlagingvideoer, så det gjorde ingenting 🙂

Hvis dere prøver å lage noen av disse, så send oss gjerne bilde så vi får se. Håper dere får en fin helg. Jeg skal tilbringe resten av kvelden på sofaen, og håper kvelden deres blir litt mer spennende.

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..