Blogmas Dag 22 | Get Ready with Me: Julefeiring med venninner

I går feiret Pia og jeg jul sammen med Maria, Mari og Merethe, de tre M’ene som man også kan kalle de 🙂 Maria og Mari lagde nydelig tapas og vi pakket opp gavene fra hverandre. Det var utrolig hyggelig og tiden gikk kjempe fort.

Siden vi skulle bort i går hadde jeg lyst til å pynte meg litt ekstra og da tenkte jeg også at jeg like godt kunne filme alt sammen. Så i videoen viser jeg dere hvordan jeg ordner meg når jeg skal feire jul med venninner 🙂

Det tar ikke så lang tid, men det gjør ikke meg noe. Jeg kunne selvfølgelig ha krøllet håret i går, men Pia var på jobb og jeg bruker så lang tid hvis jeg skal gjøre det selv. (Pia pleier og hjelpe meg)

Nå er det bare to dager til jul, og jeg gleder meg som en liten unge 😀

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..