Blogmas Dag 23 | Tusen takk til dere + kjempe god kakao

Denne videoen skulle egentlig komme i moren som en avsluttning på Blogmas, men så har vi fått Glossyboxene, og siden mamma skal være med, må vi filme de i dag. Derfor blir det siste videoen, og så sier vi takk i dag 🙂

Hva du trenger til kakaoen:
Kakao
Melk
After eight sjokolade
Candy cane

Vi kan virkelig ikke få sagt nok hvor mye vi setter pris på dere alle sammen. All støtten dere gir oss betyr så utrolig mye, og dere gjør hverdagen så mye bedre 🙂
Det er litt merkelig å tenke på at Blogmas er over i morgen, men vi legger jo ut videoer hver dag, så det kommer jo videoer og vlogger hver dag resten av året også vi 🙂 På nyttårsaften kommer det video om planen til neste år, og litt om målene vi har satt oss for 2017.

Vi ønsker dere en riktig god jul, og håper dere får en fin lille julaften. Vi skal spise middag sammen med mamma og bestefar i dag, men det er en veldig avslappende kveld, så vi skal ha på oss pysjen 🙂 I morgen skal vi feire sammen med mamma, bestefar og Petter, og jeg gleder meg kjempe mye. Jeg syns det er så koselig at Petter skal feire jul sammen med oss. Guro har aldri feiret jul sammen med en kjæreste før, og jeg husker hvor koselig jeg syns det var at eksen min var sammen med oss på julaften 🙂 Gled deg Guro 🙂

Ha en fortsatt fin dag. Håper ikke dere stresser for mye i dag 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..