Desember Bloggserie | Baking med MammaNorwaytwins | Kransekake hos Karen

I oktober prøvde mamma og jeg oss på å bake kransekake, det gikk ikke så bra for å si det sånn. (Vi tenkte vi skulle legge ut FAIL videoen i januar en gang) En venninne av mamma er en kransekake-ekspert og hun tilbød seg å hjelpe oss å lære oss hvordan man gjør det. Det satte vi pris på, så en dag i desember var vi hos henne og bakte. Deigen hun hadde laget ble til en kjempe fin kransekake, mens deigen jeg og mamma lagde ble ikke helt som den skulle (igjen). Den ble litt kransekakestenger og kransekakeboller duppet i sjokolade. Selv om det ikke gikk helt etter planen denne gangen heller, lærte vi absolutt noe, så neste gang mamma og jeg prøver oss kanskje vi får det til 🙂

Tusen takk til Karen som var kransekake-bakemester og som gjorde det hun kunne for at mamma og jeg skulle få til en fin kransekake. Hun hadde også alt det riktige utstyret som mamma og jeg ikke hadde forrig gang (ikke det at det hadde hjulpet noe). Var kjempe hyggelig med en bakekveld hos Karen 🙂

~Guro~

2 kommentarer om “Desember Bloggserie | Baking med MammaNorwaytwins | Kransekake hos Karen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..