Innkjøp fra Havaristen.no

Pia og jeg har i år lyst til og virkelig gå inn for å spare penger. Det krever at vi kutter utgifter der vi kan, og et av de stedene vi kan pare er matutgiftene våre. De er ikke super høye, men de kan alltids bli lavere. Vi har også lyst til å starte en budsjettserie på bloggen og youtube, hvor vi deler våre triks og tips med dere.
Et av de tipsene kommer allerede i dag. Vi fikk høre om  Havaristen.no for en stund tilbake og fant ut at de hadde nettbutikk, og det er jo super kjekt. Vi har veldig lyst til å besøke butikken deres en dag også for det er ikke så langt å kjøre.

Havaristen selger havarerte varepartier og overskuddspartier til en utrolig god pris. De jobber for å redusere matsvinnet, noe vi alle kan gjøre. Så mye av maten vi kjøper i butikken kan spises etter at den er gått ut på dato, ingen problem. 🙂

Pia og jeg bestilte noen varer fra dem i begynnelsen av desember og i denne videoen viser vi frem hva vi kjøpte. Vi har også en bestilling som skal hentes på posten i dag og som skal brukes i en annen video 🙂

Vi syns butikker som dette er veldig spennende og vi kommer helt klart til å bestille fra de flere ganger.
Følg med videre på bloggen og youtube for budsjettserien vår 🙂

~Guro~

2 kommentarer om “Innkjøp fra Havaristen.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..