Mat på Mandag: Vintersuppe #Returkartonglotteriet

Sponset av returkartonglotteriet.
#sponset #grøntpunkt #returkartonglotteriet

Pia og jeg har kommet opp med en ny suppe, en vintersuppe. Den ble utrolig god. Den blir sikkert kjempe god på en kald vinterdag, eller en litt kald høstdag.

En annen ting vi har lyst til å fortelle dere om er Returkartonglotteriet. Det er et lotteri hvor du har sjansen til og vinne 10.000 kr ved å gjenvinne drikkekartonger (drikkekartonger=kartonger det har vært flytende væske uten kullsyre i. F.eks: melkekartonger, hakkede tomater, linser osv).
Det eneste du må gjøre er å skrive navn og telefonnummeret ditt på kartongen å levere den i nærmeste returordning. Du kan finne din returordning på sortere.no. Husk og skyll drikkekartongene først.
Hvis du vil gi vinnersjansen til noen andre er det fullt mulig. Bare skriv navnet og telefonnummeret til personen du vil skal være med på kartongen i steden for ditt eget. Du kan også melde på organisasjoner, barnehager, lag og foreninger.
Du kan lese mer om Returkartonglotteriet her. Vi viser også frem hvordan du melder deg på Returkartonglotteriet i slutten av videoen under.

Til Vintersuppe trenger du:
5 dl vann
1 buljongterning
2 gulrøtter
2 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
1 boks små kjøttboller
10 mellomstore sopp
Pepper
1 boks linser
1 pk bacon
1 posjon byggris
1 dl melk

Du kan selvfølgelig bruke det krydderet du vil. Er det et krydder du liker veldig godt, sleng det oppi. Du kan også ha andre grønnsaker oppi hvis det er noe du ønsker å bytte ut eller ha med i tillegg 🙂

Håper dere liker suppa hvis dere prøver dere på å lage den, og så får dere ha lykke til med Returkartonglotteriet hvis dere melder dere på 🙂

~Guro & Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..