Mat på mandag: Pias Risbolle

Guro og jeg har blitt flinkere til å lage mat uten å følge oppskrifter. Vi syns det er kjempe gøy å komme opp med oppskrifter selv, og når man er så glad i å lage mat som vi er, så er det faktisk ikke så vanskelig heller.

Oppskriften vi skal dele med dere i dag, er en jeg kom opp med i november da vi levde som vegeterianere, og den er veldig god, hvis jeg får lov til å skryte litt 🙂 Hvis du vil, kan du selvfølgelig tilsette kjøtt, men jeg syns faktisk den var kjempe god uten.

Ingrediensene:
Søtpotet
Olje
Krydder
Hvitløk
Løk
Sopp
Paprika
Ris

Bruk de grønnsakene du liker best, og for litt ekstra protein, kan du tilsette litt bønner (hvis du liker det). Hvis du tester denne oppskriften så send oss gjerne et bilde. Det er alltid så gøy å se dere teste ut oppskriftene vi deler med dere 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..