Norwaytwins Leser… Username: Serien av Joe Sugg

Jeg syns det er veldig moro når youtubere får prøve seg på andre ting enn bare det å lage videoer, som for eksempel det å skrive bøker. Mange youtubere kan i dag også si at de er best selling forfattere. Ville de vært det hvis ikke det var for det store publikummet de har allerede? Hvem vet, men de får i hvertfall muligheten til å vise at de kan andre ting også.
En av de youtuberne jeg har fulgt en god stund er Joe Sugg. Han er britisk og driver mest med humorvideoer. Da jeg fikk vite at han skulle komme ut med bok visste jeg at det var en bok jeg gjerne ville lese. Da det kom ut at dette skulle være en grafic novel, som de kaller det, ble jeg enda mer gira. Det var en fin forandring fra hva de andre youtuberne/forfatterne gjorde.

Den første boka kjøpte jeg i London i 2015, og bok nummer to fikk jeg tak i da vi var der i november i fjor. Begge bøkene er «lettleste» så jeg leste de ut på bare noen timer.
Sjekk ut videoen under her for å se hva jeg syns om de 🙂

Du kan kjøpe bøkene på bokkilden.no

Har du lest de? Hva syns du om grafic novels?

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..