januar bloggserie | Plan with me | Uke 4 | Pia

Da er det tid for siste fredagen i januar, noe som betyr siste videoen i denne månedens bloggserie. Vi avrunder denne serien med en plan with me der jeg har brukt et Frozen sett. Jeg elsker Disney, og en av de beste filmene er nettopp Frozen, så da jeg fant dette settet, måtte jeg jo bare ha det 🙂 Jeg kjøpte Anna settet til meg for det er grønt, og grønn er jo favoritt fargen min. Kan det bli mer perfekt?

Settet kjøpte jeg fra denne etsy-butikken.

Jeg ser n¨fram til en veldig stille og rolig kveld alene hjemme. Guro er hos Petter, og jeg skal bare finne en bra serie å se på, og ta det helt med ro. Hva skal dere i helga?

~Pia~

5 kommentarer om “januar bloggserie | Plan with me | Uke 4 | Pia

 1. Julie sier:

  God helg!😊 Ps. Kom nettopp over denne panda-ansiktsmasken å tenkte på deg😜http://beautybay.com/skincare/ohk/ohkpandafacefibrefacemask/

  Liker

 2. Julie sier:

  Takk for at dere deler😊
  Er alvorlig syk og for det meste sengeliggende. Følger ofte med på vloggene deres😊 får mange tips og blir så glad av å se vloggene deres👍 dere virker så ekte og vet å sette pris på de små tingene i livet❤️ Kjenner meg derfor veldig igjen😊 lykke til med vektreisen Pia! Du virker så sterk og jeg heier på deg!😊

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..