Søndagstur på Alby

img_4302

Mamma og jeg hadde gjort avtale om å gå tur i dag, og selv om det snødde, så holdt vi den. Jeg må bli flinkere til å gå tur, hvis jeg skal gå  ned i vekt, pluss at det er faktisk veldig deilig å komme seg ut litt. Jeg har innsett at det fins egentlig ikke en god unnskyldning for meg å ikke gå tur. Jeg har ingen skader eller noe sånt som hindrer meg, så det er ingen grunn til at jeg ikke kan gå tur. Regner eller snør det, så får jeg kle på meg litt ekstra. Ut skal jeg 🙂

Det hjelper å ha noen å gå sammen med. Mamma og jeg kledde godt på oss godt i dag, og så gikk vi Framnes – Alby. Det er en fin runde, og som vi har sagt mange ganger, så er det så fint på Alby. Jeg syns faktisk det er enda finere om vinteren når det er snø. Man kan si hva man vil om snø – at det er fint, slitsomt, osv. Personlig syns jeg det er veldig pent med snø, så lenge snøen er kram og legger seg ordentlig. Når det bare blir slafs, er det ikke noe koselig.

img_4310 img_4308

Det var overraskende mye folk ute i dag, så vi var ikke de eneste som trosset snøværet. Da vi parkerte på Framnes var det mange biler der, og vi møtte mange på stia også. Da vi kom tilbake nesten 1 1/2 time senere, var det bare et par biler igjen.

img_4312

Noe av det beste med å gå tur er følelsen man får når man kommer inn igjen. For det første, på dager som dette, er det godt å komme inn i varmen igjen 🙂 Det andre er følelsen av å vite at du har gjort noe som er bra for deg. Jeg husker følelsen godt fra jeg trente fast for noen år tilbake. Man er sliten, men det er deilig sliten. Sliten av den typen at du vet du har gjort noe for å bli det, og det gir en slag mestringsfølelse. Vanskelig å forklare egentlig, men jeg håper dere skjønner hva jeg mener 🙂

Det kan se om som det har sluttet å snø nå, og de driver og måker på gata utenfor. Vinteren har kommet til Moss, og jeg har egentlig ikke noe i mot det.

img_4304

img_4315

Her i huset forbereder vi oss til operasjonen til Guro i morgen, så vi skal rydde litt her, og så er det tidlig kvelden. Vi må opp tidlig i morgen, og det blir nok en lang dag.

Ha en fortsatt fin søndagskveld.

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..