Hvordan vi organiserer kjøleskaper | Freshbox giveaway |#sponset

Freshbox har sponset oss med boksene

2017 har hittil vært et stort rydde år for oss, og vi har delt mye av det med dere. Vi syns det er veldig morsomt å vise dere hvordan vi organiserer forskjellige steder i leiligheten, og selv om vi har mye igjen å rydde opp i, så er vi ferdig med mye også.
I dag skal det handle om kjøleskapet. Av en eller annen merkelig grunn, er det faktisk her det har vært vanskeligt å organisere. Guro har tenkt lenge for å finne et system som fungerer, og da vi så reklame for Freshbox på facebook, ble vi inspirert. Vi kontaktet dem, og de var så snille at de sendte oss Freshboxer – både til oss, og en vi kan gi bort til en av dere.

For å være med i trekningen må dere legge igjen en kommentar under videoen på youtube. Kommentarer på dette blogginnlegget vil ikke bli tatt med i trekningen. I kommentaren vil vi at dere skal fortelle oss hva dere ville hatt i Freshboxen 🙂

Vi har valgt og fargekode kjøleskapet. Grønt er til grønnsaker. Til det bruker vi disse boksene fra Ikea. Rødt er til frukt, boksene vi bruker til det er fra Rusta, men jeg fant desverre ingen link til de.
Blått er til middagsrester og matrester vi skal bruke senere. Jeg bruker litt forskjellige bokser med blått lokk. Og til slutt har vi hvitt, hvit er fargen vi bruker til pålegg. Her passet Freshboxen fra Foodsave helt perfekt.

Jeg er veldig fornøyd med systemet vi bruker nå, men er ikke helt fornøyd med hyllefordelingen til alt så har litt jobb igjen 🙂

Hvordan organiserer du kjøleskapet ditt, har du noen tips til oss?

Husk og kommentere på youtubevideoen for å være med i trekningen av en Freshbox fra Foodsave 🙂

~Guro~

2 kommentarer om “Hvordan vi organiserer kjøleskaper | Freshbox giveaway |#sponset

 1. Kristian H sier:

  Hei,
  jeg lurer på, siden denne videoen virker som det er sponset – at dere hatt fått boksen – hvordan er det at det står videoen ikke er sponset, på youtube? For gjelder ikke vanlig markedsføringslov, at dere skal markere både på youtube, og her i bloggen, at det er annonse/reklame?

  Eller har dere betalt for boksene selv? I såfall beklager jeg. OG mener virkelig ikke noe negativt med kommentaren, er kun for å gjøre dere oppmerksom på det! 🙂 Håper dere har en fin dag!

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Det er helt sant, vi hadde bare glemt å forandre på setningen under youtubevideoen. Det er forandret på nå 😃 vi har fått boksene, men får ikke betalt for å lage video/skrive om de. Takk for at du sa i fra og minnet oss på å forandre på setningen 👍

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..