Tidlig på jobb

Nå sitter jeg på en stol på lageret, med en lampeeske som bord, og spiser frokost. Noe veldig kjapt og enkelt – Ritzkjeks og Time kremgo’ med urter. Jeg er på jobb ekstra tidlig i dag for Guro skulle til legen 09.20, så ho kjørte meg på jobb før legetimen sin. Det resulterte i at jeg hadde 45 minutter før jeg begynner på jobb, så spiser frokosten her i dag. 

Jeg måtte stå opp tidligere enn normalt i dag, men jeg er faktisk ikke trøtt. Kom meg i seng ganske tidlig i går, for tv2 zebra sendte ikke ny episode av Scorpion, så gikk og la meg isteden 🙂 

Fikk ikke sove med en gang, men satte på en spilleliste på Spotify og spilte et nytt spill jeg har fått dilla på. Det er en app som heter Pyramid, og går ut på at du skal fjerne kort fra brettet som er en høyere eller lavere enn kortet foran deg. Man får bare åpnet tre brett uten å måtte betale for det, og det gidder jeg ikke, så jeg bare spiller de samme brettene om og om igjen 🙂 

Ha en fin dag alle sammen 🙂 

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..