Hvem skulle tro at det skulle skje så fort…

*Man kan jo spørre seg selv hvorfor jeg liker disse filmene så godt. Som jeg har nevnt over er det jo bare romantisk kliss. Jeg tror nok at det er fordi jeg lever i håpet om at jeg en vakker dag skal våkne opp i min egen romantiske tvfilm. Men jeg får leve videre med drømmen om drømmemannen, den store krangelen og the big moment hvor vi innser hva vi har 🙂 Men for å prøve og få litt kjappgang i prosessen, skal jeg fra nå av jobbe veldig hardt med å gå på alle kjekke mannfolk jeg møter. Hvem vet når filmen min begynner.*

Dette skrev jeg for ett år siden (innlegget dukket opp i minnene mine på Facebook). Jeg hadde vært syk i noen dager og Pia og jeg hadde sett masse romantiske tvfilmer. Som dere ser i sitatet fra innlegget over var jeg litt utålmodig for at min egen romantiske film skulle starte. Hvem skulle tro at den skulle starte bare 12 dager senere.
Det var da jeg møtte drømmemannen, Petter, og 10. april har vi vært sammen et år.  Vi har hatt det søte øyeblikket der vi møttes første gang. En blind-date som ble satt igang av en venninne av meg og moren hennes (som jobber sammen med Petter). Vi møttes på Mikrobryggeriet i Moss kl 15 på en søndag, og så fort vi satte oss ned og begynte og prate, glemte jeg tid og sted. Petter er utrolig lett og prate med, og jeg ville legge alle kortene på bordet med en gang. Jeg fortalte om sleeve operasjonen, og i steden for å syns det var merkelig (som jeg hadde forventet) syns han det var fasinerende. Jeg fortalte om hobbyen Pia og jeg har, blogg og youtube, noe han også virket fasinert av. ( Og han støtter både Pia og meg i denne hobbyen vi har, noe som betyr uendelig mye for meg.) Skal jeg være helt ærlig så fortalte jeg om alt dette med et lite håp om å skremme han bort 🙂 For selv om jeg gjerne ville møte drømmemannen kan det være ganske skummelt når det først skjer. Så løsningen var og fortelle alt det rare med en gang og se om det skremte han bort, men her er vi. Sammen i ett år og mer forelska enn noen sinne. Jo rarere jeg viser meg å være, jo bedre virker det som 🙂

Vi har ikke hatt den store krangelen ennå, men jeg er realistisk så jeg vet at den kommer en dag. Men jeg er også så realistisk at jeg vet vi kan komme oss gjennom den, hvis det er det vi virkelig ønsker. Og det er det jo.
Vi er jo uenige innimellom, men hvem er ikke det. Jeg tror det er sunt å kunne diskutere noen ganger, man skal kunne ha ulike meninger og samtidig fungere som et par.

Det er en stund siden jeg har forestilt meg livet som gift og det å få barn, men etter at jeg traff Petter virker det ikke så fjernt for meg lenger. Ikke det at jeg har dårlig tid heller, for all del, barn kommer når de kommer. Og hvis alt går etter planen blir det bryllup i oktober 2019. 🙂

Så nå er det egentlig bare for meg og vente til filmen min er slutt, for da venter det bare en ting: «Og så levde de lykkelige alle sine dager» ❤ Og jeg gleder meg veldig til å tilbringe resten av livet med Petter.

The End…

~Guro~

En kommentar om “Hvem skulle tro at det skulle skje så fort…

  1. norwaytwins85 sier:

    Hei. Vet ikke om jeg fikk trykket på noe eller om det ble noe feil, men de to kommentarene vi hadde fått på dette blogginnlegget ble borte. Derfor får jeg ikke svart til dere direkte, men tusen takk begge to 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..