Hundepasser

Hvis dere følger oss på youtube, så har dere sikkert fått med dere at en av våre beste venner, Mari, har fått seg hund ❤ Hun heter Roya, og er uten tvil en av de søteste hundene jeg noen gang har sett.

  

I går skulle Mari på sommerfest med jobben, og spurte om jeg ville passe Roya en natt, og det ville jeg selvfølgelig 😀
Dere som følger oss på Instagram (@norwaytwinsblog), har sett hvor mye jeg har kost meg 🙂

Guro skal jo flytte ut iløpet av sommeren, og jeg vurderer seriøst å få meg hund. Har alltid hatt lyst på hund, men Guro er jo redd for dem, så det har liksom ikke vært noe vi har hatt lyst til å gjøre sammen. Nå som jeg blir boende alene, tror jeg det hadde vært perfekt. Etter å ha sittet barnevakt det siste døgnet, så har jeg gjort meg noen tanker om saken, men først…. et nytt bilde av Roya 🙂

Pga variert, og til tider mye jobbing, kan jeg ikke ha valp, og ikke noe slemt mot Roya, men etter i natt så vet jeg at dette er en riktig besluttning. Valper er så søte, og kosete, men de krever veldig mye oppmerksomhet og tid. Det gjør selvfølgelig en voksen hund også, men ikke på samme måte.
Jeg kunne veldig godt tenke meg å adoptere en omplasseringshund, og har allerede begynt å følge Solplassen på Facebook. Jeg har vært i kontakt med dem, bare for å høre om kravene de har til meg, og hva jeg kan forvente.
Det blir ikke aktuelt for meg å få meg hund før til høsten, så vi har blitt enige om at jeg skal følge med på facebook, og hvis jeg ser noen som kan være av interesse, så skal jeg kontakte dem.

Hvis jeg skal ha hund, så må jeg søke til borretslaget også, så litt forberedelser kreves. En annen ting jeg må ta hensyn til er Guro. Selv om ho flytter ut, skal hun jo være her innimellom, og jeg vil at hun skal kunne slappe av. En ting er når hun får være rundt hunden fra den er valp, som Roya. Da kan de begge to bli vandt til hverandre, men å få en voksen hund og bli kjent med den vil nok være mer skummelt for Guro. Derfor må jeg snakke ordentlig med henne før jeg tar en avgjørelse.

Roya er hvert fall veldig glad i Guro. Når hun og Petter dro i går, var dette det jeg hadde å leve med i nesten 15 minutter. Hjalp ikke at jeg koste med henne en gang. Hun ville at de skulle komme tilbake.

Nå ligger hun under spisestuebordet og sover. Jeg har vært i dusjen, noe som ikke var veldig populært, og jeg tror jeg skal benytte sjansen til å gå og føne meg mens hun sover 🙂

Det ble ikke mange timene søvn på meg i natt. Jeg har ligget på sofaen, så Roya kunne ligge på gulvet ved siden av meg. Det er ikke plass på soverommet mitt til at hun kunne ligge der. Roya har sovet så godt så, men jeg har vært våken flere ganger bare for å sjekke på ho. Kl 05 var vi egentlig ferdig med å sove, og da var det ut for å tisse.

Hun har den beste sovestillingen da 😀

Jeg har kost meg veldig sammen med Roya, og håper jeg får sitte barnevakt flere ganger 🙂 Tusen takk Mari.

Ha en fin lørdag, nå skal jeg gjøre meg klar til jobb, og så har jeg på følelsen av at det blir tidlig kvelden på meg i dag 😀

~Pia~

3 kommentarer om “Hundepasser

 1. Anikken sier:

  Så utrolig søt Roya er. Stemmer det at hun er Golden Retriver? Veldig lik det slaget og de er jo bare såååå vakre. Har selv 3 (!) hunder.., men nå bor jeg landlig da så alle løper løst på gårdsplassen som er inngjerdet 😀 (2 Gordon Settere 12 og nesten 1 år og ei jenten som er «skogsmix» ) <3. Beundrer de som tar omplasserte hunder, men husk at det kan være en mye større utfordring å få lydige + at de kan ha mye balast (men det regner jeg med du er klar over 🙂 ), den eldste vår var 6 mnd når vi kjøpte han og han har vært en mye større utfordring enn de to minste. Den første hunden vi hadde sammen var en hund vi overtok fra en arbeidskollega av mannen min, men han var så godt trent at han var veldig lettfin 😀 . – Uansett – Gleder meg til å følge deg og "drømmen" om hund videre:) Tror Guro blir fort trygg på hunden uansett når den blir "familie", jeg var "livredd" hunder før 😉 Klem 🙂 Mvh Anikken

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Roya er en golden retriver 🙂 Høres jo flott ut å ha så mange hunder, og bo sånn at de kan løpe litt rundt. Jeg fikk jo så vidt Roya til å gå ut av gården hos oss 🙂 ~Pia

   Liker

   • Anikken sier:

    he he… sånn er d med valper ;)Så nesten at hun var en golden retriver ja…det var alltid drømme hunden min før jeg fikk Gordon Settere (sånn går d når en har en mann som jakter 😉 / elsker gå i skogen ❤ ) Ja, d er en drøm når en har hunder at de kan løpe, særlig når du har litt større hunder som trenger mye trening.. (tror je 😉 ) 😀 . Hadde nok kanskje ikke hatt 3 hunder hvis jeg ikke hadde bodd sånn til… da hadde d nok holdt med 1 😉 Nå er de veldig snille og lydige..og d hjelper masse ❤ . Kos Anikken

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..