August Bloggerie | Uke 3 | Skolestart | Skolesminke

Det er lenge siden vi gikk på skolen, men hvert år så koser vi oss veldig når vi lager skolestart-videoene. For det første vet vi at det er noe dere gjerne vil se (i hvert fall mange av dere), og det er morsomt å gå litt tilbake i tid, og huske vår egen tid på skolen. De positive opplevelsene i hvert fall.

Det er allerede tredje uka i august, og mange begynte på skolen igjen denne uka, derfor tenkte vi at vi kunne slå til med en enkel sminkelook, som passer for de som heller vil sove litt lenger om morgenen enn å bruke tid på sminke. Der hadde du meg da vi gikk på skolen 🙂 Vi fikk spørsmål på snapchat om vi kunne lage en sminkelook til 7-10 klasse, men denne kan helt klart brukes av alle. Veldig fin til jobben også denne 🙂

Første uka i skolestart-serien handlet om tips til dere som nå skal tilbake på skolen. Jeg skulle ønske vi hadde hatt youtube på den tiden da vi gikk på skolen. Jeg tror ikke vi hadde turt å ha vår egen kanal sånn som i dag, men jeg tror skolestart tips hadde kommet godt med. Jeg fikk alltid klump i magen når 1. august, for da visste jeg at skolen startet snart.
Forrige uke la vi ut lunsjtips, og det kunne vi også trengt på den tiden. Vi ser jo på sånne videoer i dag også vi, for lunsj er det måltidet jeg syns det er vanskeligst å variere. Jeg har det med å sette meg fast i brød/knekkebrød kategorien 🙂

Neste uke kommer det en giveaway i bloggserien, der vi bl.a. skal gi bort noen boksokker 🙂 Hvis dere ikke klarer å vente så lenge, så vil det senere i dag også komme en giveaway fra boksokk på instagramkontoen vår (@norwaytwinsblog).

Ha en forsatt fin dag, og god helg 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..