Mat på mandag | Soppsalat

Personlig er jeg veldig dårlig på å være oppfinnsom når det kommer til lunsj. Spesielt de dagene jeg skal på jobb – da blir det som regel en brødskive eller rundstykke. De dagene Guro ordner lunsjen til meg, er det alltid noe spennende å finne oppi der. Jeg har satt meg et mål om at jeg skal bli flinkere til å variere lunsjene mine, så jeg har en jobb å gjøre 🙂

Dagens oppskrift er kanskje et dårlig eksempel, siden det er noe som skal serveres varmt, og det er litt vanskelig for meg å ha med på jobb. Vi har mikro på jobben, men jeg vet ikke hvor godt dette hadde blitt oppvarmet. Kanskje heller spare den til helga 🙂 Det er ikke mange årene siden jeg lærte meg å like sopp, og før det hadde jo dette vært noe jeg hadde rynket på nesa over, men nå, i jeg-elsker-sopp-fasen av livet mitt, smakte det utrolig godt. Det var noe ekstra godt med kombinasjonen av dressingen, frisk og fersk spinat, og den varme soppblandingen.
Dressingen vi viser dere, kan også brukes til andre salater, og den er veldig god.

(Oppskriften har vi fått fra en av kokebøkene våre som heter Lunsj – vi viser den fram i den første av «kokebøkene våre»-videoene)

Salaten
Spinat
200g (blandet) sopp
1 pk bacon
1 ss olje

Dressingen
Litt sukker
1 ts sennep
Salt og pepper
5 ss olje
1 ss balsamicoeddik

En veldig kjapp og enkel salat som passer perfekt til lunsj, middag, eller som tilbehør til et godt kjøttstykke, hvis du ønsker det.

Hva er favorittlunsjen din?

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..