September Bloggserie | Sminkevideoer | Uke 1 | Vi sminker hverandre

På fredag startet vi bloggserien for september, og det skal være sminkevideoer. Vi vil minne om (har allerde fått noen meldinger om det) at vi ikke er noen sminke-eksperter. Dette er en ren hobby for oss, og vi prøver heller ikke å påstå at vi kan alt. Som regel i sminkevideoene våre inkluderer vi ikke ansiktssminke. Dette er rett og slett fordi vi sjelden bruker det, og når vi lager disse videoene vil vi vise fram hvordan vi hadde gjort det selv. Vi kan prøve å bli flinkere til å ha med ansiktssminke litt oftere, for dere som faktisk bruker det 🙂 Det er rett og slett latskap som gjør at jeg ikke bruker det hver gang. Blir alltid så fornøyd med hunden min når jeg har brukt det, men syns det tar for lang tid.

I første videoen sminker vi hverandre, og det var ikke så lett som jeg trodde. Det er faktisk ganske vanskelig å sminke en annen person, og jeg skal innrømme at jeg slet litt til tider. Jeg var spesielt nervøs for å trykke for hardt når jeg tok på øyenskyggen. Skummelt 🙂

Jeg ble så fornøyd med hvordan Guro sminka meg, og elsker kombinasjonen av grønn og sølv som hun brukte ❤ Kan helt klart si at Guro er bedre på dette enn meg 🙂

Vi har alle videoene i denne bloggserien ferdig planlagt, og har prøvd å komme opp med noen ideer som vi ikke har laget sminkevideoer på før. Vi skal bl.a. kopiere sminken til en kjendis hver, og det kan jo bli en morsom utfording 🙂
Vi liker å filme sminkevideoer, og skal prøve å legge de ut litt oftere. Hvis dere har noen forslag til sminkelooker dere vil se oss prøve oss på, er det bare å si ifra 🙂

Ha en fin dag 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..