Blogmas dag 5 | Taste test med MammaNorwaytwins

Velkommen til første Blogmas-videoen med mammaNorwaytwins 🙂

Vi elsker å ha med mamma på taste tester, og da Guro og jeg var i Sverige for noen uker siden fant vi et potetgull med smak av juleost. Det satte igang letingen etter flere juleprodukter vi ikke har smakt før. Vi endte opp med å finne en del, og da måtte vi jo bare filme en taste test med mamma 🙂
Vi har gjort en liten vri på det denne gangen, det er jo tross alt jul, så i steden for å bare smake på de forskjellige tingene, gir vi de også karakterer (1-5, der 5 er best). Med i beregningen er selvfølgelig smak, men også hvor julete vi syns pakningen på maten er 🙂

Det var en soleklar vinner, og noen som vi ikke var like imponert over. Hvis dere har smakt noe av det vi inkluderte i denne videoen, så legg gjerne igjen en kommentar og fortell oss hva dere syns. Er dere enig med oss, eller har dere en annen favoritt?

Ha en fortsatt fin tirsdag, og førjulstid 🙂

-Pia-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..